BABYONO grijač i sterilizator digitalni HONEY sivi
Elektronski grijač HONEY omogućuje precizno zagrijavanje mlijeka u bočicama, gotovih jela u limenkama, kao i odmrzavanje, dok funkcija sterilizacije omogućuje kuhanje na pari duda, bočica i sitnog pribora. Kombinacija dviju funkcija u jednom uređaju moguća je zahvaljujući širokom temperaturnom rasponu.
MED ima 4 osnovna programa koji vam omogućuju zagrijavanje hrane na odgovarajuću temperaturu uz zadržavanje najveće moguće nutritivne vrijednosti, kao i program sterilizacije.
1. program odmrzavanja - prvenstveno namijenjen za odmrzavanje smrznutog majčinog mlijeka; polako i sigurno podiže temperaturu kako bi hrana zadržala što više svojih svojstava.
Radno vrijeme 35 minuta. Zadani temperaturni raspon je 40°C. Regulacijski raspon 37-44°C.
2. grijanje mlijeka - rezerviran način rada za svježe mlijeko (nezamrznuto).
Radno vrijeme 12 minuta. Zadani temperaturni raspon je 40°C. Regulacijski raspon 37-44°C.
3. zagrijavanje suhog mlijeka/mliječne zamjene
Radno vrijeme 12 minuta. Zadani temperaturni raspon je 50°C. Regulacijski raspon 45-69°C.
4. zagrijavanje čaša i posuda s hranom / gustom hranom, na primjer s kašom
Radno vrijeme 12 minuta. Zadani temperaturni raspon je 70°C. Regulacijski raspon 70-90°C.
5. program sterilizacije - dizajniran za prokuhavanje posuđa (boce, staklenke, spremnici, pribor) - za stvaranje odgovarajuće zaštitne barijere.
Radno vrijeme 2 min. Temperatura 100°C
Posebnost grijača HONEY nije samo široka funkcionalnost proizvoda, već i njegov vrlo atraktivan dizajn, koji se uspješno uklapa u moderan dizajn interijera
Značajke:
- Nakon završetka, program se automatski prebacuje na način održavanja temperature.
- Poseban sustav štiti uređaj od pregrijavanja - automatski se isključuje nakon što voda ispari.
- Veliki zaslon i intuitivni dodirni panel olakšavaju odabir programa i podešavanje temperature.
- Elektronski grijač prikladan je za sve vrste boca i limenki hrane.
- Izrađen je od izdržljivih i sigurnih materijala, što jamči najvišu kvalitetu i sigurnost proizvoda.